Pogledajte Vaš današnji horoskop. Šta Vas danas očekuje? Kako su Vam zvezde danas naklonjene? Saznajte odmah!

BIK
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vase raspolozenje, stoga odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne mozete resavati sami i bez necije asistencije. Neko privlaci Vasu paznju, ali jos uvek niste doneli konacnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osecate najvise proistice iz Vaseg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.rnSugestija: Prijace Vam psiho-fizicka relaksacija i opustenija atmosfera.

BLIZANCI
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Vazno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokusavate da povucete jasniju granicu izmedju dobrog i neprofesionalnog ponasanja. Medjutim, osoba koja Vam zadaje dodatne probleme nece odustati od svojih namera. Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponasanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato sto nemate potpunu kontrolu.rnSugestija. Podsticite kod sebe pozitivan nacin razmisljanja.

RAK
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Suvise ocekujete od necijih obecanja i spremni ste da prihvatate odredjeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je tesko ostvariti dobar poslovni kompromis. Na zalost, okolina ima drugacije misljenje i neko koristi stroge kriterijume. Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu »sitnih detalja« iz zajednickog zivota primecujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da precutite ono sto naslucujete.rnSugestija: Budite pazljiviji u saobracaju, izbegavajte stresne situacije.

LAV
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Vazno je da sacuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u drustvu saradnika. Pazljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogresno tumaci Vase ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponasate suvise zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristalisu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono sto prizeljkujete.rnSugestija: Pozitivan nacin razmisljanja deluje na Vasu preduzimljivost.

DEVICA
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogresnu procenu i lose resenje. Pazljivo proveravajte razlicite informacije koje uticu na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadasnjim okolnostima. U drustvu voljene osobe osecate zanos koji Vas inspirise na neke neobicne ideje. Posvetite paznju zajednickim temama i uskladite svoje potrebe, ako zelite da poboljsate odnos.rnSugestija: Potrebno je da poboljsate svoju koncentraciju.

VAGA
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Novi problemi sa kojima se suocavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je necija iskrena podrska i posredovanje u razlicitim poslovnim fazama. Nema razloga da Vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Svoju paznju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspirise na dobro emotivno raspolozenje. Umete da napravite sjajan izbor.rnSugestija: Vazno je da ulepsate svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspolozenje.

SKORPIJA
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Vase ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje Vas nacin rada. Stalo Vam je da ostvarite siru poslovnu afirmaciju i da zadovoljite razlicite kriterijume o uspesnoj saradnji. Ukoliko prizeljkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, ucinite sve sto je potrebno da privucete necije interesovanje. Upotrebite svoj sarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osecate. rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

STRELAC
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Neko Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokusava da Vam nametne odredjena pravila ponasanja. Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na Vasu stetu. Sacuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokazite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.rnSugestija: Delujete napeto, opustite se.

JARAC
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Pokusavate pravilno da desifrujete neciju poruku ili da sacuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Pokazite svom partneru da postoji neki lepsi ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostizan. Nema razloga da sumnjate u necija iskrena osecanja i naklonost.rnSugestija: Prijace Vam boravak u prirodi ili psiho-fizicka relaksacija.

VODOLIJA
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Vasa motivacija ili ponasanje deluju skoro besprekorno u razlicitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji nacin ilustruju Vase intelektualne ili prakticne sposobnosti u drustvu saradnika. Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste prizeljkivali. Odgovorite na neciji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama, postoji mnogo razloga za novu radost.rnSugestija: Uzivajte u situacijama koje deluju pozitivno na Vase raspolozenje.

RIBE
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Imate dobar predosecaj, ali ne uspevate pravilno da rastumacite neobicne signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog razlicitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje misljenje i na poslovne prioritete. Razlicite osobe privlace Vasu emotivnu paznju, ali odaberite drustvo koje u potpunosti odgovara Vasoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini. rnSugestija: Prijace Vam vise sati zdravog sna, obratite paznju na svoje snove.

OVAN
Nedelja , Januar 22, 2012 12:10
Sacuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogresi. Prihvatite necije izvinjenje, kao »pozitivan signal« za buduce dogovore o zajednickim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da necije ponasanje procenjujete kao emotivnu ravnodusnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati Vase namere.rnSugestija: Potrebni su Vam kreativan odmor ili psiho-fizicka relaksacija.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара

Постави коментар